Reinilän talon viimeinen tarjous saapunut

Pekka Karjalainen

OULU Reinilän talon viidennen omistajan myyntitarjous on saapunut Oulun kaupungin Tilapalveluille viime maanantaina. Näin jo pattitilanteeksi muuttunut kaupan hieronta pääsee jatkumaan.

Rakennuspäällikkö Jukka Heikkilä sanoo, että teknisen keskuksen johtaja Väinö Jounila ja Heikkilä neuvottelevat tarjousten jatkokäsittelystä ensi viikon puolivälissä. Sen jälkeen ratkeaa, jatketaanko neuvotteluja osakkaiden kanssa vai viedäänkö asia lautakuntaan. Koska tarjouksia ei ole vielä käsitelty, Heikkilä ei paljasta niiden sisältöä.

Puuttuvan tarjouksen jättäneen Anna-Maria Reinilän mukaan hän on jättänyt tarjouksen postiin 12.10. Kirjettä ei kuitenkaan ole löytynyt Tilapalveluista. Reinilän postittama jäljennös siitä tuli sinne maanantaina. Saapuneen jäljennöksen mukaan tarjous on päivätty 7.10. ja mukana olleen kirjekuorijäljennöksen mukaan kirje on postitettu 12.10.

Reinilän mielestä kaupunki on vitkutellut asian selvittämisessä. Muun muassa postin kulku oli selvittelyaikana poikki jauhekirjesotkun vuoksi.

Creative Commons -lisenssi
Artikkelin lähde Kaleva